Blogi sisältää aloittelevan sijoittajan mietteitä sijoittamisesta ja arvonmäärityksen sietämättömästä keveydestä

perjantaina, syyskuuta 04, 2015

Lisää Fortumia

Nordnetin 1 €:n päivä tuli ja meni. Jälkikäteen ajatellen olisin voinut ehkä jopa käydä jotain pientä päiväkauppaa verotuksellisessa mielessä, mutta eilinen oli kaiken kaikkiaan niin kiireinen päivä ettei moiseen jäänyt aikaa. Muutoinkin kiirettä on pitänyt ja sen myötä myös blogikirjoittelu on jäänyt vähemmälle.

Rahatilannekin on ollut viime aikoina sen verran tiukka etten ole juurikaan osakkeita ostellut. Eilen kuitenkin tilille tipahti sopivasti sivutyöni palkka, jotka päädyin tarjouspäivän myötä laittamaan Fortumin osakkeisiin. Yleensä olen kulujen vuoksi ostellut sivutuloilla jotain sopivaa rahastoa, mutta Nordnetin tarjous muutti tämän tilanteen hetkellisesti. Fortum tuntuu tällä hetkellä olevan varsin maltillisesti hinnoiteltu, vaikkei mitään suurempaa nousuakaan toisaalta ole aivan hetkeen näköpiirissä.

4 kommenttia:

 1. ainakin osinkoa tulee mukava kasa =)

  VastaaPoista
 2. Kannattaako sivutyö suomessa :| Vähän haiskahtaa nihkeeltä jos verolle menee. Itse tietenkin nukuin onneni ohi ja olin vaimokkeen kanssa Espanian lomalla enkä huomannut moista tarjousta, harmi että oli vain päivän voimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu vähän miten kannattavuus mitataan. Sivutyöni ei kauheasti vie minulta aikaa ja se liittyy asiaan, jota olen aina haaveillut tekeväni, joten minusta se kannattaa aivan ehdottomasti. Se, että siitä myös maksetaan (vaikkakin vain vähän) on vain bonusta.

   Poista
 3. Voimalaitosveroa sitten tiedossa. :(

  VastaaPoista